Ervaar zelf het verschil!

NHG bouwkundige keuring in Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen e.o.

Wat is een NHG bouwkundige keuring?

Bij het kopen van een woning heeft een koper wettelijk gezien een onderzoeksplicht en de verkoper een mededelingsplicht. Een (NHG) bouwkundige keuring, ook (NHG) bouwtechnische keurig genoemd kan helpen deze onderzoeksplicht in te vullen. Een NHG bouwkundige keuring is een interne en externe visuele woninginspectie die u inzicht geeft in de mogelijke bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud van de woning. Na de inspectie ontvangt u een bouwkundig rapport conform NHG eisen opgesteld waarin per onderdeel een beoordeling wordt gegeven. Bij elk gebrek wordt een foto gemaakt en voorzien van hersteladvies en kostenraming. Ons bouwkundige rapport is overzichtelijk en in een duidelijketaal geschreven.

Wat is een NHG bouwkundige keuring?
Waar letten we op tijdens de NHG bouwkundige keuring?

Waar letten we op tijdens de NHG bouwkundige keuring?

Wij inspecteren veel interne en externe onderdelen van de woning. Denk o.a. aan alle onderdelen van de dakconstructie, goten en hemelwaterafvoeren, gevels, kozijnen en beglazing, deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, kelder, fundering (boven maaiveld), sanitair, radiatoren, balkon, bijgebouwen en veel meer. U kunt ook vooraf bepaalde zaken doorgeven als u denkt dat die extra aandacht verdienen. In het bouwkundig rapport is eveneens een onderdeel verduurzaming aanwezig.

Garant voor expertise en servicekwaliteit

Als Integraal Woning Inspecteur (IWI) zijn wij opgeleid volgens de enige landelijke norm voor woninginspecties NTA 8060 en daarom kiezen opdrachtgevers vaker voor een IWI inspecteur. IWI inspecteurs worden permanent bijgeschoold en zijn erkend binnen het SERTUM register. Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en alle bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde financiële instellingen en het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

Garant voor expertise en servicekwaliteit
Wat kost een NHG bouwkundige keuring?

Wat kost een NHG bouwkundige keuring?

De kosten voor een NHG bouwkundige keuring met rapport zijn € 400,- inclusief btw voor een woning tot 150 m² woonoppervlakte. Voor een woning groter dan 150 m² woonoppervlakte geldt een tarief van € 445,- inclusief btw. Een NHG bouwkeuring is onder de geldende NHG voorwaarden vaak fiscaal aftrekbaar.

Onze rapporten zijn conform NHG eisen opgesteld en worden door alle partijen erkende en geaccepteerd.

Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij

  • Bouwkundige keuring met rapportage conform NHG eisen
  • Meer zekerheid over de bouwtechnische kwaliteit van de woning
  • Direct een afspraak maken en bouwkundige keuring binnen 3 dagen
  • Bouwkundig rapport erkend door de NHG en alle partijen
  • 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar!
  • Fiscaal aftrekbaar onder de NHG voorwaarden
  • Extra korting door slim gebruik te maken van onze CombiDeals
Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij
Geniet van korting met onze CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals ❤️

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integrale Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communcatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Wij zijn uw bouwkundige in de regio

Wij zijn uw makelaar in de regio
Waardebepaling aanvragen

SNEL EEN NHG BOUWKUNDIGE KEURING NODIG

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!