Ervaar zelf het verschil!

Een NHG bouwkundige keuring nodig voor een woning in Veenendaal?

Onze bouwkundige helpt u graag met het uitvoeren van een NHG bouwkeuring!

Wat is een NHG bouwkundige keuring?

Bij het kopen van een woning heeft een koper wettelijk gezien een onderzoeks plicht en de verkoper een mededelingsplicht. Een NHG bouwkundige keuring, ook NHG bouwtechnische keurig genoemd kan helpen deze onderzoeksplicht in te vullen. Een NHG bouwkundige keuring is een interne en externe visuele woninginspectie die u inzicht geeft in de mogelijke bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud van de woning. Na de inspectie ontvangt u een bouwkundig rapport conform NHG eisen opgesteld waarin per onderdeel een beoordeling wordt gegeven. Bij ieder gebrek wordt een foto gemaakt en voorzien van een hersteladvies met kostenraming. Ons bouwkundige rapport is overzichtelijk en in een duidelijketaal geschreven.

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!
Wat is een NHG bouwkundige keuring?
Zo gaan we te werk tijdens de NHG bouwkundige keuring

Zo gaan we te werk tijdens de NHG bouwkundige keuring

Wij inspecteren veel interne en externe onderdelen van de woning. Zo kijken wij o.a. naar alle onderdelen van de dakconstructie, goten en hemelwaterafvoeren, gevel kozijnen en beglazing, deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, eventuele kelder, fundering (boven maaiveld), sanitair, radiatoren, balkon, bijgebouwen en veel meer. Zijn er specifiek zaken waar u extra aandacht van ons kant wenst? Geen punt. Geef ons dit vooraf even door. In het bouwkundige rapport is eveneens een onderdeel die op verduurzamening toegesptits is. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een meeloop- keuring waarbij u samen met onze Integrale Woning Inspecteur door de woning meeloopt tijdens de keuring.

Garant voor deskundigheid en servicekwaliteit

Als Integraal Woning Inspecteur (IWI) zijn wij opgeleid volgens de hoogste landelijke norm voor woninginspecties, de NTA 8060, en daarom kiezen opdrachtgevers vaker voor een IWI inspecteur. IWI inspecteurs worden continu bijgeschoold om op de hoogte te van de ontwikkelingen en zijn erkend binnen het SERTUM register. Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en alle bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde Hypotheek verstrekkers en het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

Garant voor deskundigheid en servicekwaliteit
Wat zijn de kosten van een NHG bouwkundige keuring?

Wat zijn de kosten van een NHG bouwkundige keuring?

De kosten voor een NHG bouwkundige keuring met rapport zijn € 400,- inclusief btw voor een woning tot 150 m² woonoppervlakte. Voor een woning groter dan 150 m² geldt een tarief van € 445,- inclusief btw.

Onze rapporten zijn conform NHG eisen opgesteld en worden door alle partijen erkende en geaccepteerd. Een NHG bouwkeuring is onder de geldende NHG voorwaarden vaak fiscaal aftrekbaar.

Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij

  • Bouwkundige keuring met rapportage conform NHG eisen
  • Meer zekerheid over de bouwtechnische kwaliteit van de woning
  • Direct een afspraak maken en bouwkundige keuring binnen 3 dagen
  • Bouwkundig rapport erkend door de NHG en alle partijen
  • 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar!
  • Fiscaal aftrekbaar onder de NHG voorwaarden
  • Extra korting door slim gebruik te maken van onze CombiDeals
Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij
Geniet van korting met onze CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Uw gecertificeerde bouwkundige in de regio

Uw gecertificeerde bouwkundige in de regio
NHG Bouwkundige keuring aanvragen

EEN NHG BOUWKUNDIGE KEURING AANVRAGEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!