Ervaar zelf het verschil!

Taxatie woning

Uw woning laten taxeren door een gecertificeerde taxateur van Vendôme Makelaardij

Heeft u een taxatie rapport nodig van uw woning? Schakel dan een taxateur van Vendôme Makelaardij in. Wij beschikken over ruim 12 jaar ervaring en door de vele uitgevoerde taxaties kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze gecertificeerde taxateurs voor de taxatie van uw woning. Bijzonder te noemen, is de kwaliteit van onze service en inzet. U kunt telefonisch direct en 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 een afspraak maken. Voor een goede communicatie bent u, zonder tussenpersoon, direct in contact met uw taxateur. U kunt daardoor de toedracht van de taxatie uitleggen en uw eventuele vragen aan uw taxateur stellen. Zo nodig en mogelijk komen wij binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een goed opgebouwde taxatierapport. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en SCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers, banken of bij de belastingdienst erkend wordt.  

Maak een afspraak voor een taxatie

Waarom een taxatie rapport?

Onroerend goed taxaties zijn in een aantal gevallen wenselijk of zelf noodzakelijk. Bij verkoop van uw huidige woning of bij aankoop van een nieuwe woning is de marktwaarde bijvoorbeeld een bepalende factor bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs. Naast voor Hypothecaire leningen en overluiten daarvan zijn taxaties ook nodig voor de WOZ-waarde, inkomsten- en vermogensbelasting, onroerende zaak belasting, opstalverzekeringen, successierechten en boedelscheiding en bepaling van de huurwaarde.

Twee soorten taxaties:

1- NWWI gevalideerd taxatie rapport

Een gevalideerd taxatie rapport heeft u nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen (bijvoorbeeld ook voor de NHG) of uw huidige hypotheek wilt oversluiten.

2- Niet gevalideerd taxatie rapport

Voor een waardebepaling van uw woning of bij een bezwaar tegen de WOZ-beschikking is een niet-gevalideerd taxatie rapport voldoende. 

Bent u alleen nieuwsgierig naar hoeveel uw huis waard is? Maar heeft u geen taxatie rapport nodig, dan kunnen we ook langskomen voor een gratis waardebepaling van uw woning. Een gratis waardebepaling is een mondelinge inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning.

Kwaliteitseisen

De taxateurs van Vendôme Makelaardij zijn bij de NWWI aangesloten en tevens SCVM en NRVT gecertificeerd zodat de uitgebrachte taxatierapporten ook door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) worden geaccepteerd en zijn erkend door alle geldverstrekkers.

Maak een afspraak voor een taxatie

Vendôme Makelaardij in uw regio

Hieronder vind u een overzicht van woonplaatsen waar Vendôme Makelaardij geregeld taxaties doet. Wij kennen de markt in deze regio’s als geen ander en dat betekent dat we precies weten wat uw woning op de huidige markt doet in uw woonplaats. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: