Taxatie Ede en omgeving

Wilt u een taxatie laten uitvoeren van uw woning in de omgeving van Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal? Dan staat Vendôme Makelaardij voor u klaar. Onze taxateur komt bij u langs om de marktwaarde van uw huis vast te stellen en binnen een aantal dagen ontvangt u van ons - digitaal of op papier -  een taxatierapport. Met een taxatierapport kunt u terecht bij een hypotheekverstrekker, een bank of bij de belastingdienst.

U kunt een taxatierapport nodig hebben voor de aankoop maar ook verkoop van uw woning. De marktwaarde die wordt vastgesteld kan bepalend zijn voor de uiteindelijke prijs. Daarnaast kan een taxatierapport ook gebruikt worden voor:

Maak een afspraak voor een taxatie

Soorten taxaties

Bij Vendôme Makelaardij kunt u terecht voor twee soorten taxaties: Gevalideerd en niet-gevalideerd. Voor een waardebepaling van uw woning of bij een bezwaar tegen de WOZ-beschikking is een niet-gevalideerd taxatierapport voldoende. Een gevalideerd taxatierapport heeft u nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen.

Bent u alleen nieuwsgierig naar hoeveel uw huis waard is? Maar heeft een u geen taxatierapport nodig dan kunnen we ook langskomen voor een gratis waardebepaling van uw woning. Een gratis waardebepaling is een mondelinge inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning.

NWWI gevalideerd taxatierapport

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI, TaxateursUnie en zijn tevens SCVM en NRVT-gecertificeerd. Dit betekent dat we kwalitatieve en objectieve rapporten leveren die voldoen aan de richtlijnen van deze brancheorganisaties en daardoor door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. In een gevalideerd rapport worden altijd een onderbouwing, toelichting en relevante foto’s van uw woning opgenomen. Zo krijgt u van Vendôme Makelaardij altijd een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport.

Vendôme Makelaardij in de regio

Benieuwd waar onze expertise ligt? Hieronder vind u een overzicht van woonplaatsen waar Vendôme Makelaardij geregeld taxaties doet. Wij kennen de markt in deze regio’s als geen ander en dat betekent dat we precies weten wat uw woning op de huidige markt doet in uw woonplaats. Ziet uw woonplaats er niet bij staan, maar valt deze wel in ons werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Taxatie Ede:
Ede, Harskamp, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Otterlo, Wekerom, De Klomp.

Taxatie Barneveld:
Barneveld, Lunteren

Taxatie Veenendaal en Overige:
Veenendaal, Renkum, Wolfheze en Wageningen.